Diabetesforskerne

Podcasten ”Diabetesforskerne” er initieret af Steno Diabetes Center Nordjylland og udvikles i et samarbejde med de fire øvrige Steno Diabetes Centre. Formålet med podcasten er at skabe en større viden om diabetes og forskning, give et indblik i maskinrummet på Steno Centrene samt tyvstarte på fremtidens diabetesbehandling.

 

Mød dygtige diabetesforskere

Kom med en tur rundt i landet og mød nogle af de dygtige forskere, der er på jagt efter mere viden om diabetes. Viden, der måske kan ændre på, hvordan vi forstår, forebygger og behandler de mange forskellige former af diabetes.

Diabetesforskerne består af 10 episoder, der udkommer løbende henover sommeren 2021. Hvert afsnit har hvert deres fokus inden for emner, som er relevante for type 1-diabetes, type 2-diabetes og/eller andre typer af diabetes.

Podcasten udgives af de fem Steno Diabetes Centre og er produceret af podcastbureauet Kontekst & Lyd.

 

 

Om podcasten 

"Diabetesforskerne" er et samarbejde mellem de fem danske Steno Diabetes Centre tilknyttet Region Nordjylland, Region Midtjylland, Region Syddanmark, Region Sjælland og Region Hovedstaden.

Vært for podcasten er Simon Brix, der er journalist og podcastproducent.

Podcasten er produceret af Kontekst & Lyd.

 

Lyt til podcasts

Lyt til Diabetesforskerne via Spotify, din podcast-app, eller via afspillerne under Sæson 1 og Sæson 2. Du finder links til sæsonerne nedenfor.

Hver episode varer mellem 20-40 min og sætter fokus på et særligt forskningsprojekt. Du kan lytte til episoderne uafhængigt af hinanden og i vilkårlig rækkefølge.

 

apple podcast   spotify podcast   google podcast

Signe Guldhammer Lystbæk

Mail

stenopodcast@rn.dk