Anbefalinger fra Ungeklinikken

 

 

Diabetes Nordjylland - Lev godt med det

Bliv medlem af Region Nordjyllands officielle Facebook-gruppe om diabetes og få ny viden og et bedre overblik over diabetesbehandling, kurser, forskning og andre aktiviteter i Nordjylland.

 

 

Videncenter for Diabetes

Videncenter for Diabetes har til formål at samle den nyeste forskningsbaserede og praksisbaserede viden om diabetes og er målrettet såvel personer med diabetes, pårørende og fagpersoner.

 

 

Ung til ung mentorforløb

I Diabetesforeningens ung til ung mentorforløb får du mulighed for at mødes og tale med en lidt ældre mentor, der selv har type 1-diabetes, og som i dag lever et godt liv med diabetes.

 


 

Headspace

Headspace er et gratis rådgivningstilbud til børn og unge i alderen 12-25 år i Aalborg og Hjørring. Her er ingen problemer for store eller små, og du kan tale om alt fra selvværd, uddannelsestvivl og angst til destruktive tanker og kærestesorger.

 

 

Ventilen

Ventilen findes i Aalborg og Frederikshavn og er for unge i alderen 15-25 år, der gerne vil føle sig mindre ensomme. I Ventilen får du nogen at spille spil, tage i biografen med, eller gå en tur langs havnen eller et af byens grønne områder. Der er også fællesspisning.