Om Steno Diabetes Center Nordjylland

 

Baggrund og vision

Steno Diabetes Center Nordjylland er blevet etableret i 2018 på baggrund af et samarbejde mellem Region Nordjylland og Novo Nordisk Fonden. Målet er at styrke og løfte diabetesindsatser i Nordjylland.

 

 

Find medarbejdere

SDCN består af en centerledelse. Herudover er der tilknyttet teams til hver af vores fem kerneaktiviteter samt en stab, der betjener ledelsen og aktiviteter i centret. Find kontaktoplysninger og mere information.

 

 

Bestyrelsen i SDCN

Steno Diabetes Center Nordjylland har som center sin egen bestyrelse. Bestyrelsen består af ni medlemmer og skal gennem deres respektive kompetencer kunne bidrage til SDCN’s udvikling. 

 

 

Steno Partner

SDCN er forankret på Aalborg Universitetshospital, men samarbejder med Regionshospital Nordjylland, der modtager en årlig driftsbevilling fra SDCN til konkrete formål som Steno Partner.

 

 

 Andre Steno Centre

Udover Steno Diabetes Center Nordjylland, er 4 andre regionale centre i henholdsvis Aarhus, Odense, Sjælland og København. Derudover er også et Steno Diabetes Center på Grønland. 

 

 

Mød en medarbejder

Læs om hvordan det er at arbejde med diabetes i Nordjylland og mød et udvalg af vores kollegaer. 

 

 

 

Byggeri af nyt Steno center

I 2020-2022 opføres et nyt Steno Diabetes Center Nordjylland (SDCN) i sammenhæng med Nyt Aalborg Universitetshospital (NAU). Bygningen opføres i 4 etager samt kælderetage.

 

 

Find publikationer

Find alle vores udgivne årsrapporter og drejebog for etableringen af centret og bliv klogere på Steno Diabetes Center Nordjyllands kerneaktiviteter og organisering.