Brugerinvolvering i SDCN

 

I Steno Diabetes Center Nordjylland ønsker vi at inddrage patienter og pårørende for at udvikle diabetesindsatser, der er målrettet og gavner patienter og pårørende i Nordjylland. På denne baggrund er har vi nedsat to brugerråd: Et brugerråd til voksne patienter og pårørende og et andet til unge personer med diabetes. Få indsigt i brugerrådenes arbejde her.


 

Brugerråd for voksne brugere

 

I 2019 blev der nedsat et brugerråd med 10 udvalgte patienter og to pårørende. Brugerrådet mødes fire gange om året for at dele oplevelser, viden, ønsker og holdninger og sætte deres præg på SDCN's aktiviteter.

 

Gå til brugerråd

 

 

Ungebrugerråd

 

I 2022 opstartes et nyt brugerråd for unge. Ungebrugerrådet skal dele meninger, idéer og erfaringer for at forbedre og styrke diabetesbehandling for børn og unge i fremtiden. Læs mere om, hvordan du bliver medlem.

 

Gå til ungebrugerråd

 

Vi har brug for dig!

 

Vi ønsker at udvide vores brugerråd og søger derfor fire personer med diabetes (type 1, type 2 eller andre typer). Har du diabetes, og er du mellem 18 og 55 år, så er dette en enestående mulighed for at få din stemme hørt i udviklingen af nye tilbud til personer med diabetes.


Tilmeld dig brugerråd inden 17/01-22