Hjælp os med at skabe fremtidens diabetesbehandling

 

Send ansøgning inden d. 31. maj 2021.

 

Har du lyst til og mod på at bruge dine erfaringer som patient eller pårørende til glæde og gavn for andre, så er Steno Diabetes Center Nordjyllands brugerråd måske noget for dig!

På Steno Diabetes Center Nordjylland ønsker vi at inddrage personer med diabetes og pårørende i udvikling af centret og centrets aktiviteter. I vores brugerråd får du mulighed for at sætte dine erfaringer og ideer i spil til gavn for andre.


Er du vores repræsentant?

Vi søger fire personer til vores brugerråd. For at kunne blive medlem skal du:

 • Selv have diabetes eller være pårørende til en person med diabetes
 • Være over 18 år

Hvordan bliver man repræsentant i brugerrådet?

Vi ønsker personer i alle aldre, med forskellig uddannelsesbaggrund og arbejdssituation – personer med forskellige livserfaringer og –perspektiver. For ansøge om en plads i Steno Diabetes Center Nordjyllands brugerråd skal du udfylde et kort spørgeskema – det tager kun ca. fem minutter.

Det fremgår sidst i spørgeskemaet, hvad du giver dit samtykke til ved at besvare dette.

Vi kontakter dig, når vi har kigget din ansøgning igennem.

Udfyld spørgeskema og ansøg her

 

 


Har du spørgsmål?


Kontakt uddannelseskonsulent Signe Guldhammer Lystbæk. 

Ring på tlf. 23 43 04 84 eller skriv en mail på s.lystbaek@rn.dk 

FAQ

 • Hvad kræver det af dig at være medlem?

  Vi mødes på Steno Diabetes Center Nordjylland, Aalborg Universitetshospital, fire gange om året i tidsrummet mellem 16.30-19.00. Der vil typisk være forberedelse til møderne. Du kan blive inviteret ind i arbejdsgrupper, hvis du har tid og lyst i løbet af året. Du melder dig foreløbigt for to år, men kan til enhver tid trække dig, hvis du ønsker dette

  Vi dækker dine transportudgifter, og hvert møde slutter af med, at vi spiser lidt mad sammen.

 • Hvornår er første brugerrådsmøde?

  Det første møde efter rekrutting af nye medlemmer, er tirsdag d.21. september kl.16.30. Vi vil umiddelbart op til mødedatoen vurdere, om mødet kan afholdes med fysisk fremmøde, eller om det bliver et virtuelt møde. Ved fysisk fremmøde vil der være en let forplejning.

 • Hvad får du ud af at være med i brugerrådet?

  Du bliver en vigtig samarbejdspartner i Steno Diabetes Center Nordjyllands arbejde for fremtidens diabetesbehandling. Brugerrådet har bl.a. været med i projekter omkring oplysningskampagne omkring type 2-diabetes, uddannelsestilbud til personer med diabetes og pårørende, digitale projekter, forskning og supplerende behandlingstilbud.