Tilmeld dig vores brugerråd

 

Tilmeldingsfrist: 17. januar 2021.

 

Har du diabetes? Er du under 55 år gammel? Og har du lyst til og mod på at bruge dine erfaringer som person med diabetes til glæde og gavn for andre? Så er Steno Diabetes Center Nordjyllands brugerråd måske noget for dig!

På Steno Diabetes Center Nordjylland ønsker vi at inddrage personer med diabetes og pårørende i udvikling af centret og centrets aktiviteter. I vores brugerråd får du mulighed for at sætte dine erfaringer og ideer i spil til gavn for andre. Lige nu er vi i gang med at udvide brugerrådet til 14 medlemmer – måske er det dig, vi mangler?


Er du vores nye repræsentant?

Vi søger fire personer med diabetes (type 1, type 2 eller andre typer) til vores brugerråd. Har du diabetes, og er du mellem 18 og 55 år, så er dette en enestående mulighed for at få din stemme hørt i udviklingen af nye tilbud til personer med diabetes. 

Første brugerrådsmøde i 2022 er den 16. marts.


Hvordan bliver man repræsentant i brugerrådet?

Vi ønsker at brugerrådet repræsenterer en så bred gruppe som muligt. Derfor består brugerrådet af personer i alle aldre med forskellig uddannelsesbaggrund og arbejdssituation – personer med forskellige livserfaringer og –perspektiver. For at opnå dette har vi udarbejdet et kort spørgeskema, som du bedes besvare – det tager kun ca. fem minutter.

Det fremgår sidst i spørgeskemaet, hvad du giver dit samtykke til ved at besvare dette.

Sidste frist for at komme i betragtning til brugerrådet er d. 17 januar 2022. Du vil få besked inden d. 7. februar 2022.

Udfyld spørgeskema og ansøg her

 


Har du spørgsmål?


Kontakt uddannelseskonsulent Signe Guldhammer Lystbæk. 

Ring på tlf. 23 43 04 84 eller skriv en mail på s.lystbaek@rn.dk 

FAQ

  • Hvad kræver det af dig at være medlem?

    Vi mødes på Steno Diabetes Center Nordjylland, Aalborg Universitetshospital, fire gange om året i tidsrummet mellem 16.30-19.00. Der vil typisk være forberedelse til møderne. Du kan blive inviteret ind i arbejdsgrupper, hvis du har tid og lyst i løbet af året. Du melder dig foreløbigt for to år, men kan til enhver tid trække dig, hvis du ønsker dette

    Vi dækker dine transportudgifter, og hvert møde slutter af med, at vi spiser lidt mad sammen.

  • Hvad får du ud af at være med i brugerrådet?

    Du bliver en vigtig samarbejdspartner i Steno Diabetes Center Nordjyllands arbejde for fremtidens diabetesbehandling. Brugerrådet har bl.a. været med i projekter omkring oplysningskampagne omkring type 2-diabetes, uddannelsestilbud til personer med diabetes og pårørende, digitale projekter, forskning og supplerende behandlingstilbud.