Tag med på sommertur i Sten-O’s opgavebog

Jubiiii – det er ferie, derfor kan dine børn nu tage med på sommertur i Sten-O’s opgavebog! Sten-O har samlet lidt opgaver, som kan gøre dine børns ferie lidt sjovere. Find hæftet på børneafdelingerne. God ferie!

 

Hæftet indeholder en masse gode og sjove opgaver til sommerferien. Børnene kan blandt andet hjælpe Sten-O med at finde fem fejl eller tegne Y-tallerkenen. Derudover er hæftet også en god hjælp til at lære dine børn om kost og insulin.

Opgavehæftet består også af en række ferieråd fra vores sygeplejersker, og derudover en pakkeliste med de mest nødvendige ting, som man skal huske, til sommerferie. Du kan blandt læse et godt råd til hvordan undgår man at sensor og indstik falder af i varmen, og hvordan man nemt kan holde insulinen kold. Rådene og pakkelisten kan du se længere nede på denne side.

Find også tre lækre opskrifter på bananpandekager, frikadeller og æggemuffins. Opskrifterne er de perfekte snacks til ferieudflugten eller madpakken.

Opgaverne er alle tilgængelige her på hjemmesiden, så hvis I ikke besøger børneafdelingen i sommeren, kan I printe opgaverne herfra. De er nemlig perfekte til flyveturen eller en regnvejrsdag i sommerhuset.

Opdateret

Gode råd fra sygeplejersken

Pakkeliste

Opskrifter

Opgaver