Ny podcast sætter fokus på livet med diabetes

Kom tæt på nogle af dem, der lever med diabetes i Steno Diabetes Center Nordjyllands nyeste podcast Livet Med Diabetes.


Der er udgivet i alt fem episoder, og i hver episode kan du høre en person med diabetes fortælle deres historie om de op- og nedture, livet med diabetes byder på.

Du kan blandt andet høre, hvordan der er at være Dennis, som får diagnosen type 1-diabetes som voksen – eller Jens Christian, der fik diabetes som barn og har fundet fred i, at den kroniske sygdom er et livsvilkår, selvom han hele livet er blevet mødt af opfattelsen af, at det er synd for ham.

I podcasten kan du også høre om Camilla, som har type 1,5-diabetes – og hvilke bekymringer det giver hende i takt med, at hun skal have insulin og hvordan hendes sygdom kan påvirke hendes børn.

Om podcasten

Podcasten er produceret i samarbejde med Kontekst & Lyd, som også har produceret Diabetesforskerne. Hver medvirkende i podcasten Livet Med Diabetes er blevet interviewet af psykolog Sandie Nymand Johansen.

Lyt til podcasts

Lyt til Livet Med Diabetes via Spotify, din podcast-app eller via afspillerne på vores website.

Hver episode varer under 20 minutter og lader dig komme tæt på en person, der lever med diabetes. Du kan lytte til episoderne uafhængigt af hinanden og i vilkårlig rækkefølge.

Opdateret