Diabetesfamilier

Så kan du endelig lytte videre. Vi har netop tilføjet fem nye afsnit i podcastserien Diabetesfamilier. Denne gang er temaet Ung med diabetes. Gennem fem afsnit taler de unge selv om forskellige emner, som fylder i et ungdomsliv med diabetes. Forældre og søskende kommer også til orde og fortæller hvordan de oplever at have diabetes som en fast del af familielivet.

Kathrine og William har begge diabetes. De taler i episode 6 om frygten for at være "den med sygdommen". 

 

I podcastserien Diabetesfamilier, der er udgivet af Steno Diabetes Center Nordjylland, fortæller de unge, hvordan de oplever at have en diabetesdiagnose som fast følgesvend. Både i forhold til hverdagen med skole og uddannelse, når der lægges rejseplaner eller når man slår sig løs og fester med vennerne. Hør de unge fortælle om, hvornår de forbander sygdommen langt væk. Og hør også forældrenes hudløst ærlige tanker og bekymringer for deres søn eller datter. Vi har også inviteret søskende ind, som snakker om hvordan det er, når bror eller søsters diabetes tager opmærksomheden.

Både de unge, familierne og eksperterne byder ind med gode råd og erfaringer til, hvordan hverdagen og ungdomslivet kan leves godt med en diabetessygdom.

Lyt til alle episoder af podcasten

Podcast-serien består af fem episoder - hver episode varer mellem 28-40 min. 

Du kan sagtens lytte til episoderne uafhængigt af hinanden og i vilkårlig rækkefølge.

 

 

Opdateret