Projektsamarbejde om diabetes

Skal du i gang med dit bachelorprojekt eller dit speciale, og har du planer om at sætte fokus på diabetes, vil vi i Steno Diabetes Center Nordjylland gerne samarbejde med dig. Vi tilbyder vejledning og/eller sparring, hvis du skriver BA-projekt eller kandidatspeciale, hvor der er fokus på diabetes eller relaterede emner. Få hjælp til at komme i gang nedenfor.

 

Sådan kommer du i gang

Ønsker du/I som studerende at indgå et projektsamarbejde med SDCN, vil vi gerne, at du udfylder dette skema, hvori dit/jeres projekt m.m. beskrives. Når vi har læst skemaet vender vi tilbage til dig/jer for en nærmere dialog om projektet. Vi vil altid vurdere projektets relevans, ligesom vi vurderer, hvorvidt vi har ressourcer og hvilke ressourcer vi har til at indgå i projektsamarbejdet.

Går du med en løs projekt idé, er du velkommen til at kontakte programleder Mette Braad for at snakke om muligheden for et projektsamarbejde.

 

 

 

I SDCN er vi altid meget interesserede i resultaterne fra jeres projekter. Vi tilbyder derfor gerne et afsluttede møde efter jeres eksamen på ½ time, hvor I kan fremlægge de væsentligste erfaringer fra dit/jeres projekt til relevante ledere og medarbejdere fra SDCN.

Få inspiration til dit projekt

Værktøjer til projektsamarbejde

Forventninger til samarbejde

Steno Diabetes Center Nordjylland (SDCN) samarbejder gerne med studerende fra forskellige uddannelser. Vi har en fælles interesse i at blive klogere på diabetes, behandling heraf og oplevet livskvalitet hos personer med diabetes. For at sikre et godt samarbejde, har SDCN som udgangspunkt følgende gode råd.

Linksamling til studerende