Diabetesforskerne

Podcasten ”Diabetesforskerne” er initieret af Steno Diabetes Center Nordjylland og udvikles i et samarbejde med de syv øvrige Steno Diabetes Centre. Formålet med podcasten er at skabe en større viden om diabetes og forskning, give et indblik i maskinrummet på Steno Centrene samt tyvstarte på fremtidens diabetesbehandling.

 

Mød dygtige diabetesforskere

Kom med en tur rundt i landet og mød nogle af de dygtige forskere, der er på jagt efter mere viden om diabetes. Viden, der måske kan ændre på, hvordan vi forstår, forebygger og behandler de mange forskellige former af diabetes.

Diabetesforskerne består af flere sæsoner med i alt 49 episode. Hver episode har hvert deres fokus inden for emner, som er relevante for type 1-diabetes, type 2-diabetes og/eller andre typer af diabetes.

Om podcasten

"Diabetesforskerne" er et samarbejde mellem alle syv Steno Diabetes Centre (Steno Diabetes Center Nordjylland, Steno Diabetes Center Aarhus, Steno Diabetes Center Odense, Steno Diabetes Center Sjælland, Steno Diabetes Center Copenhagen, Steno Diabetes Center Færøerne og Steno Diabetes Center Grønland)
Vært for podcasten er Simon Brix, der er journalist og podcastproducent.

Sæson 1-3 er produceret af Kontekst & Lyd
Sæson 4 er produceret af Podcastbureauet 

Lyt til podcasts

Lyt til Diabetesforskerne via Spotify, din podcast-app, eller via afspillerne under Sæson 1 og Sæson 2. Du finder links til sæsonerne nedenfor.

Hver episode varer mellem 20-40 min og sætter fokus på et særligt forskningsprojekt. Du kan lytte til episoderne uafhængigt af hinanden og i vilkårlig rækkefølge.

 

apple podcast   spotify podcast