Steno Diabetes Center Nordjylland (SDCN) er kraft- og videncenter for diabetes i Region Nordjylland. Vi har en mission om at styrke diabetesbehandling, forebygge senkomplikationer og skabe et godt liv for de ca. 30.000 nordjyder, der lever med diabetes. Hertil ønsker vi at understøtte sundhedsprofessionelle i deres daglige arbejde og knække kurven, så færre får type 2-diabetes.

 

Læs mission  |   Kontakt os

 

Byggeri af nyt Steno Center


I 2020-2023 opføres et nyt Steno Diabetes Center Nordjylland (SDCN) i sammenhæng med Nyt Aalborg Universitetshospital (NAU).

Læs mere

 

Det kan være svært at overskue udbuddet af viden, værktøjer og informationer, der er tilgængelig for dig med diabetes, som pårørende eller fagperson. Vi har derfor udarbejdet en mindre vidensbank på sdcn.dk, der giver et godt overblik. I vidensbanken kan du også finde vores egne podcasts og webinarer.

Gå til vidensbank

 

Følg os på Facebook


Bliv medlem af Region Nordjyllands officielle Facebook-gruppe om diabetes. Gruppen drives af Steno Diabetes Center Nordjylland og er målrettet personer med diabetes og pårørende. I gruppen deler vi løbende nye opslag med tilbud, arrangementer og indsatser i Nordjylland og resten af Danmark.

Gå til Facebook-gruppe

Følg os på LinkedIn


Gør som knap 2000 andre og følg Steno Diabetes Center Nordjyllands kanal på LinkedIn. Her kommunikerer vi til alle, der ønsker at holde sig opdateret på vores aktiviteter i Nordjylland og blive klogere på diabetesområdet i Nordjylland.

Gå til Linkedin-kanal