Meld dig ind i Steno Diabetes Center Nordjyllands webpanel

Vil du være med til at hjælpe andre personer med diabetes og pårørende? Bliv en del af Steno Diabetes Center Nordjyllands webpanel og hjælp os med at udvikle aktiviteter og tilbud til personer med diabetes og pårørende.

Som medlem af webpanelet får du tilsendt invitationer via mail til at deltage i spørgeskemaer, workshops og andre muligheder for at dele dine oplevelser og viden om livet med diabetes. Vi bruger dine svar i vores arbejde med at udvikle tilbud og aktiviteter til personer med diabetes og pårørende for at forbedre og forlænge livet med diabetes.

Bliv medlem af webpanelet

For at blive medlem af webpanelet skal du:

- Være fyldt 18 år
- Selv have diabetes eller være pårørende til en person med diabetes.
- Du skal bo og modtage diabetesbehandling i Region Nordjylland (på hospitalet eller ved egen læge). Hvis du er pårørende, skal den, der har diabetes, behandles i Region Nordjylland.
- Have en e-mailadresse og adgang til en computer eller smartphone.

Du tilmelder dig webpanelet ved at svare på nogle spørgsmål om dig selv. Vi bruger disse svar til at sende dig invitationer og spørgeskemaer, der passer bedst muligt til dig. Du skal ikke vide noget særligt om diabetes for at deltage, og du bestemmer selv, hvor mange og hvilke spørgeskemaer, du vil svare på eller workshops, du ønsker at deltage i.

Tryk på tilmeldingsknappen nedenfor for at tilmelde dig webpanelet. Herefter skal du skrive din mail, hvorefter du vil få en bekræftelsesmail tilsendt. Når du har udfyldt bekræftelsesmailen, er du tilmeldt webpanelet.

Tilmeld dig her

 

Udover invitationer til at deltage i spørgeskemaundersøgelser eller workshops m.m., får du også tilsendt mindst to nyhedsbreve om året, så du kan se, hvad dine svar er blevet brugt til. Hvis du har deltaget i en undersøgelse, får du altid tilsendt en e-mail, hvor du kan læse, hvad undersøgelsen er blevet brugt til.

Datasikkerhed

Det er vigtigt for os at beskytte dine data. Vi overholder reglerne for behandling og opbevaring af dine personoplysninger. Dine svar behandles og opbevares fortroligt. Dine persondata og kontaktoplysninger videregives ikke til andre, og dine svar i undersøgelserne kommer ikke til at stå i din journal.

Når du tilmelder dig webpanelet, giver du samtykke til, at vi må kontakte dig på den mailadresse, du oplyser. Vi sender en bekræftelsesmail til den e-mailadresse, du har oplyst. I bekræftelsesmailen er der et link, du skal trykke på for at udfylde din tilmelding.


For at blive tilmeldt svarer du på spørgsmål om bl.a. dit køn, din alder, din diabetestype og hvilken kommune, du bor i. Disse oplysninger spørger vi til for bedre at kunne sende dig relevante undersøgelser og invitationer. Oplysningerne opbevarer vi sikkert og fortroligt.

Læs mere om vores persondatapolitik her.

Ønsker du ikke at være med i webpanelet længere?

Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at være med i webpanelet, kan du nemt afmelde dig igen. Det gør du ved at klikke på udmeldelseslinket i en af de mails, vi sender dig, eller ved at sende en mail til stenowebpanel@rn.dk.

Du kan også altid få at vide, hvilke oplysninger du har indsendt til webpanelet eller rette i de svar, du har givet, da du tilmeldte dig. 

Vil du deltage i forskningsforsøg?

Hvis du gerne vil inviteres til at deltage i forskningsforsøg på Endokrinologisk Afdeling og Steno Diabetes Center Nordjylland på Aalborg Universitetshospital, kan du melde dig ind i vores forskningsdatabase.

Du må gerne være med i både forskningsdatabasen og webpanelet, og dine oplysninger udveksles ikke på tværs. Som medlem af databasen får du besked, når vi har et forskningsforsøg, der matcher dig. Find databasen her.