Mød en kollega

Dygtige medarbejdere er fundamentet i Steno Diabetes Center Nordjylland, og vi tilbyder mange forskellige jobfunktioner og karrieremuligheder. For at få et glimt af, hvordan det er at arbejde med diabetes i Nordjylland, vil du møde et udvalg af vores kolleger og få et indblik i deres stillinger og historier.

Flemming Kragh Pedersen - centerøkonom

Det har været spændende at være med til at bygge det her center op. Det er noget af det, jeg godt kan lide ved mit arbejde – at jeg et eller andet sted har været med til at definere det og har sat mit præg på det.

Lene Schilling Muldtofte - programleder

Noget af det jeg rigtig godt kan lide ved at arbejde ved regionen, det er, at det betyder noget – det gør faktisk en forskel det vi gør. Det synes jeg, at man kan mærke her ved SDCN. Her handler vores arbejde om menneskers liv.

Amar Nikontovic - kvalitetskonsulent

Med min medicinske baggrund koblet på min viden omkring data vækkes min interesse for at undersøge, hvordan vi sikrer den bedste behandlingskvalitet for patienter med udgangspunkt i data, og hvilke områder vi skal overvåge for at lykkes med dette.

Christine Trankjær - projektleder

Det jeg synes er særligt interessant ved mit arbejde er, at vi sammen med kommuner og almen praksis, kan gøre noget for at forebygge, at folk får type 2-diabetes, og sikre at dem, der har diabetes, får mulighed for at leve bedst muligt med sygdommen, og får de rette redskaber til at mestre den.

Steno Diabetes Center Nordjylland

Telefon

21 64 13 65

Åbningstider

Mandag-fredag 8-15.30

Mail

sdcn@rn.dk

Aalborg Universitetshospital, Syd

Søndre Skovvej 3E
9000 Aalborg