Katrine Bruhn Vogensen

Mød Katrine som er forskningsbioanalytiker og funktionsansvarlig ved Steno Diabetes Center Nordjylland.

Katrine har været ansat siden september 2020. I august 2021 fik hun yderligere jobtitlen som funktionsansvarlig.

“Jeg er uddannet bioanalytiker, hvilket vil sige, at jeg er uddannet til at analysere biologisk materiale. Engang hed det at være hospitalslaborant, så en del af mit arbejde består i analysearbejde med forskellige apparaturer.

Er glad for rammerne for forskning ved SDCN

Katrine oplever, at hendes job gøres særligt interessant gennem den nytænkning og åbenhed, hun oplever ved SDCN.

“For mig er det forskning, der er sjovt. Det er også sjovt at være på et laboratorie, men det er anderledes at forske her, fordi vi rummer flere forskellige specialer og laver alt muligt forskelligt – og det er fedt. Der er noget mere nytænkning, og der er nogle andre rammer. Det er jo Steno, der skaber nogle andre rammer end dem, man som forskningsbioanalytiker møder andre steder.”

Den anerkendende funktionsansvarlige

Udover forskningsarbejde består Katrines dagligdag også i at varetage personaleledelse. Hun er meget opmærksom på de medarbejdere, hvis dagligdag hun har en del af ansvaret for. Særligt går hun meget op i at anerkende arbejdsindsatser.

Forskningskollegaerne har en helt særlig evne til at bistå hinanden.

“Det vigtigste for os kollegaer er, at det skal kunne hænge sammen. Det er en menneskelig kompetence, som vi rummer. Det kan jeg næsten blive helt rørt over. Det synes jeg er fantastisk. Fordi det møder man ikke nødvendigvis altid på arbejdspladser.”